BEHANDLINGAR

Ansikte, Kropp & Massage

Behandling 6757

Ansiktsbehandling Optimal

En djup- och långtidsverkande ansiktsbehandling med produkter från Annemarie Börlind. Cellstimulerande LLBiokomplex ampull som ger fukt och stimulerar cellförnyelsen.Tillsammans med marin algextraktmask reduceras nedbrytningen av hudens elastin. Ger en ny fräsch lyster och känns lite lätt uppstramad genom all fukt som tillförts.

Tid: 55 min, 875:-

Anti-Age

Djupgående behandling med rengöring, ånga, lätt porrengöring och effektiv peeling med AHA-syror och enzymer från frukter och bär. Avslutas med en stimulerande ansiktsmassage och anti-age mask som återuppbygger huden.

Tid: 55 min, 875:-

Färgning av fransar och bryn

Tid: 30 min, 430:-

Jubileumsbehandling från topp till tå

Masesgården 40 års jubilerar och erbjuder en härligt lyxig behandling med ekologiska produkter från Eminence. Behandlingen inleds med en renande tranbärsskrubb, varefter rygg och nacke masseras till total avkoppling med närande, ekologisk druvkärneolja. Efter massagen bäddas du in i en detoxande och balanserande kroppsinpackning och under tiden som den verkar behandlas ditt ansikte med ekologisk peeling, en underbar spänstgivande ansiktsmassage och en ansiktsmask med näring hämtad direkt från naturen.

Tid: 90 min, 1495:-

Klassisk ansiktsbehandling

Djuprengörande ansiktsbehandling med ekologiska hud vårdsprodukter av absolut högsta kvalitet från antingen Éminence eller Annemarie Börlind. I behandlingen ingår rengöring, som varsamt polerar bort döda hudceller och lyfter fram ny hud. Porrengöring, vårdande oljor, ansiktsmask och välgörande ansiktsmassage.

Tid: 55 min, 750:-

Masesgårdens energikur

En peelande, avstressande och mineralrik kroppsinpackning med grön naturlera. Medan du ligger insvept i värme får ditt ansikte skön massage och ansiktsmask. Mycket bra för dig med stela muskler, fibromyalgi, reumatisk värk eller när du bara vill njuta och tillföra huden extra fukt och näring.

Tid: 55 min, 750:-

Snabbverkande vitalkur

Stimulerar cellförnyelsen i huden, avlägsnar döda hudceller, förbättrar hudtonen och boostar huden med antioxidanter. Inkl rengöring, syre peeling, massage , mask och dagcreme anpassat efter din hud.

Tid: 30 min, 595:-

Aromamassage

En mycket avslappnande helkroppsmassage med aromaoljor. Behandlingen avslutas med en värmeinpackning för att oljorna ska verka på bästa sätt.

Tid: 55 min, 750:-

Fibromassage

Speciellt anpassad för dig med fibromyalgi, kronisk värk i muskler och leder och stressyndrom. Massagen frisätter Oxytocin, ett lugn och ro hormon.

Tid: 55 min, 750:-

Klassisk massage

En djupgående muskelmassage som mjukar upp och ger din kropp total avslappning.

Klassisk massage, helkropp 55 min

Rygg, axlar, nacke 25 min

Tid: 25/55 min, 750:- / 430:-

Regndroppsterapi

Behandlingen består av att rena eteriska oljor arbetas in på ett speciellt sätt efter ryggen och på fötterna. Oljorna fortsätter att arbeta på djupet i kroppen. Regndroppsterapi reducerar inflammationer, virus och andra bakterieangrepp som alstras utefter nervbanorna. Den är också bra vid stress, utbrändhet och värk.

Tid: 55 min, 825:-

Lymfdränage massage

Stimulerar genomströmningen av lymfvätska och hjälper till att minska vätska och slaggprodukter i vävnaderna. Lindrar muskelspänning, har bra effekt på svullnader, blodcirkulationsstörningar och obalans av ämnesomsättningen.

Tid: 55 min, 750:-

Stenterapi

En holistisk behandling där terapeuten masserar med varma lavastenar från Peru. Effekten man får av stenarnas värme via muskelvävnader och leder, ökar cirkulationen genom kärlvidgning och blodflödet ökar. På så sätt lindras muskelsmärtor och musklerna slappnar av.

Tid: 55 min, 750:-

Fyll i formuläret nedan för att tipsa din vän om denna sida.


 

INRE HÄLSA – YTTRE SKÖNHET.

På Masesgården kan du lära dig mer och hälsa och få välgörande behandlingar. Din kropp sköter inte sig själv utan behöver vatten, balanserad kost som ger näring, sömn, daglig motion och tid för återhämtning.
Siljansnäsvägen 211 Grytnäs, 793 92 Leksand.
Tel: 0247-645 60 Fax: 0247-122 51 info@masesgarden.se