BEHANDLINGAR

Ansikte & kropp

Vi har många olika ansiktsbehadlingar att välja mellan, med ingredienser av högsta klass. Vi har valt att arbeta med EMINENCE, världsledande ekologiskt hudvårdsmärke, som utvecklat en ny serie biodynamiska produkter och ANNEMARIE BÖRLIND naturkostmetik, fritt från syntetiska råvaror som paraffin och silikon.

Behandling 6757

Anti-Age

Djupgående behandling med rengöring, ånga, lätt porrengöring och effektiv peeling med AHA-syror och enzymer från frukter och bär. Avslutas med en stimulerande ansiktsmassage och anti-age mask som återuppbygger huden.

Tid: 55 min, 875:-

Biodynamisk ansiktsbehandling - demeter certifierad

Anti-age behandling med ingredienser från ekologiska och biodynamiska örter, frukter och bär, essentiella vitaminer och antioxidanter. Eminence kontrollerar hela produktionskedjan från frö till skörd och färdig produkt.

Tid: 55 min, 875:-

Calming Facial - lugnar känslig hy

Varsam men effektiv behandling för känslig hy, dämpar rodnader och stärker huden. Din hy får en djuprengöringoch behandlas med enzym-peeling och får en vårdande ansiktsmask. Allt med hudvårdsprodukter från Eminence.

Tid: 55 min, 725:-

Klassisk ansiktsbehandling

Djuprengörande ansiktsbehandling med ekologiska hud vårdsprodukter av absolut högsta kvalitet från antingen Éminence eller Annemarie Börlind. I behandlingen ingår rengöring, som varsamt polerar bort döda hudceller och lyfter fram ny hud. Porrengöring, vårdande oljor, ansiktsmask och välgörande ansiktsmassage.

Tid: 55 min, 725:-

Ansiktsbehandling Optimal

En djup- och långtidsverkande ansiktsbehandling med produkter från Annemarie Börlind. Cellstimulerande LLBiokomplex ampull som ger fukt och stimulerar cellförnyelsen.Tillsammans med marin algextraktmask reduceras nedbrytningen av hudens elastin. Ger en ny fräsch lyster och känns lite lätt uppstramad genom all fukt som tillförts.

Tid: 55 min, 875:-

Masesgårdens energikur

En peelande, avstressande och mineralrik kroppsinpackning med grön naturlera. Medan du ligger insvept i värme får ditt ansikte skön massage och ansiktsmask. Mycket bra för dig med stela muskler, fibromyalgi, reumatisk värk eller när du bara vill njuta och tillföra huden extra fukt och näring.

Tid: 55 min, 725:-

Medicinsk fotvård

Ha inte ont i fötterna i onödan, utan beställ tid för en behandling! Förutom fotvård och fotmassage, behandlar vi olika typer av problem som liktornar, nageltrång, hälsprickor och vårtor. Du kan också få hjälp med skoval och inlägg som avlastar foten.

Tid: 50 min, 525:-

Thalassoterapi - havets läkande kraft

"Thalassa" är det grekiska ordet för hav och i den här behandlingen använder vi mineraler och näring som finns i havet för att ladda och reparera kroppen. Passar dig som behöver ny energi, utrensning eller cellulitbehandling. Alginpackning med tång och alger från svenska Möllevik. Helkroppspeeling med salt och spirulina. Utrensande och energigivande algmask. Ansiktsrengöring och massage. Behandlingen avslutas med en helkroppsmassage med stimulerande tångolja.

Tid: 90 min, 1295:-

Jubileumsbehandling från topp till tå

Masesgården 40 års jubilerar och erbjuder en härligt lyxig behandling med ekologiska produkter från Eminence. Behandlingen inleds med en renande tranbärsskrubb, varefter rygg och nacke masseras till total avkoppling med närande, ekologisk druvkärneolja. Efter massagen bäddas du in i en detoxande och balanserande kroppsinpackning och under tiden som den verkar behandlas ditt ansikte med ekologisk peeling, en underbar spänstgivande ansiktsmassage och en ansiktsmask med näring hämtad direkt från naturen.

Tid: 90 min, 1495:-

Snabbverkande vitalkur

Stimulerar cellförnyelsen i huden, avlägsnar döda hudceller, förbättrar hudtonen och boostar huden med antioxidanter. Inkl rengöring, syre peeling, massage , mask och dagcreme anpassat efter din hud.

Tid: 30 min, 595:-

Fyll i formuläret nedan för att tipsa din vän om denna sida.


 

INRE HÄLSA – YTTRE SKÖNHET.

På Masesgården kan du lära dig mer och hälsa och få välgörande behandlingar. Din kropp sköter inte sig själv utan behöver vatten, balanserad kost som ger näring, sömn, daglig motion och tid för återhämtning.
Siljansnäsvägen 211 Grytnäs, 793 92 Leksand.
Tel: 0247-645 60 Fax: 0247-122 51 info@masesgarden.se