BEHANDLINGAR

Komplementära behandlingar

Behandling 6821

Med hjälp av olika metoder kan vi kartlägga hur kroppen mår och behandla krämpor. Du kan göra hälsotest och på Masesgården finns kiropraktor. Specialisterna som gör de olika behandlingarna är inte här varje dag, så hör efter när du bokar.

Hälsotest

Medicinsk mätutrustning för analys av olika obalanser i kroppen. Analysen görs på en droppe blod och är klar för tolkning och rådgivning inom tio minuter.

1. Oxidativ stress/antioxidanter
Hög oxidativ stress kan göra att vi mår sämre och ökar risken för att utveckla olika besvär och sjukdomar. Mätresultatet visar hur stort antioxidantskydd du har mot skadliga fria syreradikaler i cellerna. Oxidativ stress är ingen sjukdomsdiagnos, men forskningen pekar på att en hög oxidativ stress kan göra att vi mår sämre och ökar risken för att utveckla olika besvär och sjukdomar. Tid 30 min 490:-

2. Testa ditt immunförsvar
Har du starkt eller svagt immunförsvar? Om du har lätt för att bli förkyld, har ont i magen, huvudet eller är allmänt trött, kan det bero på ett svagt immunförsvar. Testa det med hjälp av vår medicinska mätutrustning. Goda råd om hur du kan stärka immunförsvaret. Tid 30 min 490:-

Båda testerna vid samma tillfälle. Tid 45 min 790:-

Uppföljning av Oxidativ Stressmätning. Tid 40 min 600:-

Läs mer här!

Tid: , 490:- / 790:-

Kostrådgivning - mat i vardagen

Kostrådgivaren går igenom vilka problem du har, vad du vill uppnå med förändrade matvanor och guidar dig till vad du ska välja för att få i dig de näringsämnen kroppen behöver. Vad och hur ofta du ska äta för att hålla både blodsocker och vikt i balans. Och vad du bör undvika om du har problem.

Tid: 55 min, 725:-

Privat konsultation om mat, vikt och träning

Vill du veta vad just du ska göra för att komma i form eller gå ner i vikt? Utifrån hur din situation ser ut idag och vad du upplever som problem, får du här goda råd och en personlig planering för att lyckas.

Tid: 55 min, 725:-

Regndroppsterapi

Behandlingen består av att rena eteriska oljor arbetas in på ett speciellt sätt efter ryggen och på fötterna. Oljorna fortsätter att arbeta på djupet i kroppen. Regndroppsterapi reducerar inflammationer, virus och andra bakterieangrepp som alstras utefter nervbanorna. Den är också bra vid stress, utbrändhet och värk.

Tid: 55 min, 825:-

Fyll i formuläret nedan för att tipsa din vän om denna sida.


 

Unika behandlingar

På Masesgården hittar du behandlingar som inte finns på så många andra ställen. Du kan välja mellan många olika typer av massage och flera sköna behandlingar för ansikte och kropp. Dessutom kan vi med hjälp av olika metoder kartlägga hur din kropp mår och behandla krämpor.
Siljansnäsvägen 211 Grytnäs, 793 92 Leksand.
Tel: 0247-645 60 Fax: 0247-122 51 info@masesgarden.se