BEHANDLINGAR

Komplementära behandlingar

Med hjälp av olika metoder kan vi kartlägga hur kroppen mår. Vi erbjuder bla Eis, Hälsovägledning och Oxidativ Stressmätning. Tillsammans med din terapeut skräddarsyr ni en ny och hälsosammare grund att stå på. Terapeuterna som gör de olika behandlingarna är inte här varje dag, så hör efter när du bokar.

Massage masesgården

Healing med Ellinor Hast

När man får en healingbehandling ligger man på britsen med kläderna på. Ellinor håller händerna på kroppen eller en bit ovanför, beroende på kroppens energi. Genom att beröra kroppen får Ellinor upp bilder hur kroppen mår, och ibland även påhälsning av andevärlden. Denna behandling är mycket avslappnande och sänker stressnivån. Vilket gör att kroppen kan få möjlighet att börja arbeta med sina eventuella åkommor.

Healing är en behandlingsform som går på djupet och fortsätter verka även efter man lämnat rummet.

Behandlingen som är 55 min ger mer tid för avslappning och frågor.

55 min 750kr
25 min 430kr

Hälsokontroll med EIS

Elektro Interstitium Scanning (EIS) är ett system som scannar av kroppen och levererar data till en dator. EIS är medicinskt godkänt i EU. Scanningen tar bara 3 minuter och ger en bra översikt över kroppens alla funktioner - ämnesomsättning, oxidativ stress, pH-värde, blodfetter, kroppssammansättning, inflammationer, krop-pens mineral- och hormonstatus etc. Vi går tillsammans igenom resultatet och du får ett individuellt anpassat behandlingsprogram med rekommendationer om kost och kosttillskott.

Tid: 90 min, 1295:-

Hälsovägledning med Ulrika Wahlstedt

Hur mår din kropp? Hur ser din kosthållning ut? Hur mår du fysiskt och mentalt? Tillsammans skräddarsyr vi en ny och hälsosammare grund att utgå ifrån. Du får individuella råd för kosthållning, vitaminer, mineraler och örter. I hälsovägledningen ingår Irisdiagnostik och konsultation, 55 min 875:-

Inkl mätning Oxidativ stress 75min 1.295:-

OXIDATIV STRESS/ANTIOXIDANTER

Hög oxidativ stress kan göra att vi mår sämre och ökar risken för att utveckla olika besvär och sjukdomar. Mätresultatet visar hur stort antioxidantskydd du har mot skadliga fria syreradikaler i cellerna. Oxidativ stress är ingen sjukdomsdiagnos, men forskningen pekar på att en hög oxidativ stress kan göra att vi mår sämre och ökar risken för att utveckla olika besvär och sjukdomar.

UPPFÖLJNING AV OXIDATIV STRESSMÄTNING ELLER HÄLSOVÄGLEDNING

Har du tidigare varit på Masesgården och önskar en uppföljning av Hälsovägledning eller Oxidativ Stressmätning?
30 min 600:-

Eller skulle du vilja få en kortare rådgivning och samtala om dina hälsofrågor?
30 min 600:-

Kostrådgivning - mat i vardagen

Kostrådgivaren går igenom vilka problem du har, vad du vill uppnå med förändrade matvanor och guidar dig till vad du ska välja för att få i dig de näringsämnen kroppen behöver. Vad och hur ofta du ska äta för att hålla både blodsocker och vikt i balans. Och vad du bör undvika om du har problem.

Tid: 55 min, 725:-

Privat konsultation om mat, vikt och träning

Vill du veta vad just du ska göra för att komma i form eller gå ner i vikt? Utifrån hur din situation ser ut idag och vad du upplever som problem, får du här goda råd och en personlig planering för att lyckas.

Tid: 55 min, 750:-

Fyll i formuläret nedan för att tipsa din vän om denna sida.


 

Unika behandlingar

På Masesgården hittar du behandlingar som inte finns på så många andra ställen. Du kan välja mellan många olika typer av massage och flera sköna behandlingar för ansikte och kropp. Dessutom kan vi med hjälp av olika metoder kartlägga hur din kropp mår och behandla krämpor.
Siljansnäsvägen 211 Grytnäs, 793 92 Leksand.
Tel: 0247-645 60 Fax: 0247-122 51 info@masesgarden.se