Behandlingar

Telefon konsultation

När du är på Masesgården är det lätt att känna sig inspirerad och motiverad att leva ett hälsosammare liv. Men tillbaka i vardagen kan du behöva lite stöd för att hålla igång engagemanget. Kanske stöter du på frågor eller problem du skulle vilja rådfråga någon om? Till våra gäster som varit på behandling eller föreläsning och önskar få en konsultation eller uppföljning erbjuder vi nu möjligheten att boka en telefonkonsultation.

JANET BRÖMS - Vikt, träning, kost och kom-i-form! Janet Bröms har utvecklat och ansvarar för Masesgårdens viktskola. Hon håller i motions-pass, föredrag, personliga konsultationer och kurser. Janet har arbetat som kursledare och coach inom hälsa, viktminskning, motion, stress och det egna ledarskapet i trettio år parallellt med studier. Du kan vända dig till Janet för vägledning inom viktminskning och träning.

ULRIKA WAHLTEDT- Hälsa, kost, detox och stress! Ulrika Wahlstedt är diplomerad homeopat och naturmedicinare sedan -97, diplomerad hudterapeut, Stress Manager och Hälsohemschef på Masesgården. Du kan vända dig till Ulrika för vägledning inom hälsa, kost, näring, detox och stresshanteringsfrågor.

SABINE STUDER - Kost och hälsa! Sabine Studer är näringsterapeut och hälsopedagog. Hon arbetar på Masesgården, föreläser, ger kurser och rådgivning om kost och hälsa. Sabine har kommit ut med kokboken "Sabines basrecept: Snabba, enkla, prisvärda, vegetariska rätter." Du kan vända dig till Sabine med frågor inom området kost och hälsa.

Priser: 30 min / 490:- 55 min/ 790:-

Gör så här:

1. Ring 0247-645 60 eller skicka ett mail till info@masesgarden.se och skriv vilken terapeut/ person du önskar boka tid med.

2. Terapeuten kommer att kontakt dig via mail för att boka en konsultationstid.

3. Betalning sker till Masesgården genom Dibs betalkortslösning. KontaktaMasesgårdens reception på 0247-645 60 så hjälper de dig med din betalning via telefon. Betalningen ska vara utförd före bokad tid för konsultation.

4. Terapeuten ringer upp dig på den dag och tid som ni bestämt.

Fyll i formuläret nedan för att tipsa din vän om denna sida.