Kurser
Ny intressant kurs varje vecka!

Mitt-i-Livet

Vecka 48, 26 november - 1 december, 2017

Det händer saker i livet, förändringar på jobbet eller hemma, utmattning, anhörigas behov, obalanser eller stress som tar på krafterna. Målet är att hitta åter till energi, motivation och inspiration. Mitt-i-Livet-dagarna varvas med samtal, enskilt och i grupp samt träning, avslappning, meditation, yoga, varmvattenbassäng eller promenader med eller utan stavar i vår vackra natur. Du får en djupare förståelse för vad som hjälper just dig, meditativa tekniker och insikter om vad du behöver.

Läs mer om Mitt-i-Livet-veckorna här >>

Carolina Welin är psykosyntesterapeut med lång erfarenhet. Hon har utvecklat och arbetar med nytänkande rehabiliteringsprogram med fokus på läkning till både kropp och själ. Hon skriver också böcker inom hälsa.

Våra priser

[tidy error]

Kursledare

Fyll i formuläret nedan för att tipsa din vän om denna sida.


 

ETT RIKTIGT HÄLSOHEM VID SILJAN SEDAN 1976

Som hälsohem har vi en helhetssyn på hälsa. Det handlar om kropp och själ i balans. Om att äta rätt, röra på sig och leva sitt liv så att inte stress och oro tar överhand. På Masesgården kan du ta ett steg i rätt riktning.
 

MASESGÅRDENS 3 M – MAT. MOTION. MENTALT VÄLBEFINNANDE

Som hälsohem har vi en helhetssyn på hälsa. Det handlar om kropp och själ i balans, om att äta rätt, röra på sig och leva sitt liv så att inte stress och oro tar överhand.
Siljansnäsvägen 211 Grytnäs, 793 92 Leksand.
Tel: 0247-645 60 Fax: 0247-122 51 info@masesgarden.se