Kurser
Ny intressant kurs varje vecka!

Läkeörtspedagog

Man behöver inte längre bara tro på att örter verkar. Idag vet man att de gör det! Borta är stämpeln om häxkonster och trollramsor. I stället framgår genom forskningens landvinningar att det handlar om fytokemi och fysiologi i skön samverkan. Välkommen till en inspirerande och kunskapsmättad utbildning!

Utbildning till diplomerad läkeörtspedagog.

Utbildningen startades 1995 av Marie-Louise Eklöf, väletablerad örtterapeut med engelsk och svensk utbildning i fytomedicin. Marie-Louise räknas i dag till en av Sveriges främsta experter på terapeutiskt användning av svenska vilda örter. Hon har utkommit med flera böcker, i vilka hon delat med sig av sin stora kunskap om örternas aktiva ämnen, deras inverkan och användning. Utbildningen bygger på ett integrativt medicinskt synsätt. Det vill säga, vi tror på ett gott samarbete mellan skol- och komplementärmedicinen.

Kursstart 20 - 23 oktober 2016

Det första seminariet kommer att förläggas till en långhelg på Masesgården. Detta för att skapa en härlig grupp som under sitt första seminarium har tid att lära känna varandra och ta del av Masesgårdens inspirerande och kunskapsbefrämjande miljö. De resterande sex seminariedelarna kommer att vara i Inspiras trivsamma lokaler på Rörstrandsgatan i Stockholm. Här finns även Inspiras butik och praktik som Marie-Louise drivit i 20 år.

Information och anmälan

Hela kursplanen, uppgifter om kursavgift och anmälan finns på www.inspira.cc under rubriken "utbildning".

Marie Louise Eklof.jpg

Fyll i formuläret nedan för att tipsa din vän om denna sida.


 

Boka vistelse hos oss!

Klicka här!

 

Ta del av Masesgårdens
nyheter & erbjudanden
i vår bulletin

Siljansnäsvägen 211 Grytnäs, 793 92 Leksand.
Tel: 0247-645 60 Fax: 0247-122 51 info@masesgarden.se