KURSER
Ny intressant kurs varje vecka!

Mitt i livet veckor

Mitt-i-Livet® på Masesgården

Det händer saker i livet, förändringar på jobbet eller hemma, utmattning, anhörigas behov, obalanser eller stress som tar på krafterna. Målet är att hitta åter till energi, motivation och inspiration. Mitt-i-Livet-dagarna varvas med samtal, enskilt och i grupp samt träning, avslappning, meditation, yoga, varmvattenbassäng eller promenader med eller utan stavar i vår vackra natur. Du får en djupare förståelse för vad som hjälper just dig, meditativa tekniker och insikter om vad du behöver. En Mitt-i-Livet-vecka ger distans och perspektiv på din situation, du får insikter om vad du behöver och vad du själv kan ta itu med. Du åker hem med nya insikter och mer energi, mental balans och mer ro i själen.

Vårt återhämtningsprogram

Mitt-i-Livet är ett återhämtningsprogram på terapeutisk grund, som ger inspiration i både kropp och själ. Med dig hem får du en personlig plan så du kan komma vidare med det just du behöver på hemmaplan. Kombinationen Mitt-i-Livet och Masesgården blir en helhetsupplevelse för ny kraft och energi. Varje människa är unik och därför är planen för var och en individuell. Programmet har funnits sedan 2005 och är i högsta grad aktuellt idag.

Carolina Welin har lång erfarenhet av arbete med människor, enskilt och i grupp. Hon har utvecklat och arbetar med nytänkande program med fokus på helheten, att vi är både kropp och själ. Hon skriver också böcker inom hälsa. Hon har arbetat med kommunikation i näringslivet, utbildat reklamskola samt mediterat och arbetat med metoder för ro i själen sedan 1985. Till professionen är hon beteendevetare, kommunikatör och psykosyntesterapeut från PS-Akademin i Stockholm. Hon leder även familjekonstellationer och är mindfulnessinstruktör. Hon har enskild mottagning i Danderyd eller här när hon är på Masesgården.

Så här fungerar det

Mitt-i-Livet-veckan är 5 dygn, söndag - fredag. Du ingår i en grupp med 6 - 8 personer i samma situation som du. Ni bor på Masesgården och kan delta i de aktiviteter som hälsohemmet erbjuder. Dessutom ingår följande:

• 1 -2 gruppsamtal varje dag (kortare pass - 1 - 2 tim)
• Avslappningsövningar
• Kroppskännedom
• Individuella samtal (frivilligt)
• Meditation och yoga
• Föredrag och kostråd
• Varmvattenbassäng mm

Aktuella Mitt-i-Livet-veckor:

5 dygn söndag - fredag, ankomst söndag senast kl 1700, avslut fredag efter lunch.

2017

v.6 5-10 februari
v.10 5-10 mars
v.13 26-31 mars
v.17 23-28 april
v. 19 7 - 12 maj
v. 22 28 maj - 2 juni
v. 26 25 - 30 juni

I priset ingår förutom kursen, helpension, enkelrum med dusch och toalett på rummet. 12.500:- inkl moms. (Vissa fonder kan ge bidrag till vistelsen, förutsatt att du uppfyller deras kriterier).

Info och anmälan

Vill du veta mer om innehållet i programmet eller boka en plats, kontakta kursledare Carolina Welin, telefon 070-651 10 90 eller via mail, carolina.welin@mow.se Du kan också boka direkt genom oss på Masesgården på telefon 0247-645 60 och reservera den vecka du vill komma. Carolina kontaktar alla deltagare i förväg för att få veta vad just du önskar av din vecka.

Välkommen!

Carolina Welin

Fyll i formuläret nedan för att tipsa din vän om denna sida.


 

MITT I LIVET VECKAN HAR FUNNITS SEDAN 2005.

Programmet startades och leds av Carolina Welin. Många, många kvinnor har fått tillbaka livsgnistan och energin efter en veckas återhämtning i grupp med andra i samma situation.
Siljansnäsvägen 211 Grytnäs, 793 92 Leksand.
Tel: 0247-645 60 Fax: 0247-122 51 info@masesgarden.se