Fasta
- två kurer som renar kroppen

Hälsohemmet Masesgårdens fasta

Vi erbjuder speciella fasteveckor med klassisk fasta som består av fräscha fastedrycker gjorda på frukt och grönsaker. Om du planerar att göra en utrensningskur, bör du gradvis trappa ner på maten. Undvik främst kött, fisk, ägg, bröd och ät mer råkost, sallad, frukt och bär. Under fastan ska du dricka mycket vatten, 1 - 2 liter om dagen. När du kommer hit hjälper vi dig att komma igång på bästa sätt och ger förslag på vilka behandlingar som kan bidra till en effektiv utrensning.

En stressig vardag med många krav, kemikalier i den mat vi äter, luftföroreningar, för lite sömn och vila… Allt det är saker som påverkar och stressar kroppen. Genom att göra en fastekur renas kroppen och får ny energi. Utrensningen eliminerar slaggämnen, stärker immunförsvaret, gör att du känner dig lättare i kroppen, ökar fysiskt välmående och hjälper till att bryta gamla vanor.

Läs mer om fasta genom att klicka här

fastedrycker

Fyll i formuläret nedan för att tipsa din vän om denna sida.


 

MASESGÅRDENS TRE M.

Mat. Motion. Mentalt välbefinnande Det handlar om kropp och själ i balans. Om att äta rätt, röra på sig och leva sitt liv så att inte stress och oro tar överhand.
 

Masesgårdens webbutik

Du vet väl att alla dina favoritprodukter och mycket mer finns i vår webbutik! www.masesgardenbutik.se
Siljansnäsvägen 211 Grytnäs, 793 92 Leksand.
Tel: 0247-645 60 Fax: 0247-122 51 info@masesgarden.se