Vikt & Motionsguide
Gå ner i vikt en gång för alla

Masesgårdens vikt & motionsguide

Ger bästa kollen och fungerar som uppslagsbok

När du vill gå ner i vikt kan vi varmt rekommendera vår Vikt & motionsguide, som finns på nätet. Vi har haft den här på hälsohemmet i över fem år och vet att du kan ha stor hjälp av den. När du använder guiden lär du dig var kalorifällorna finns och att byta ut onyttig mat mot nyttig.

Alla livsmedel, drycker och recept i guiden är kalori- och näringsberäknade, så att du kan se och jämföra allt från hela måltider till enstaka livsmedel. Det är också en motionsguide, där du kan fylla i hur mycket du har rört på dig (eller inte) under dagen och hur många kalorier du har förbrukat.

1. Programmet baseras på dina personliga uppgifter, som du själv skriver in när du registrerar dig som medlem. Ålder och vikt är faktorer som påverkar hur många kalorier du normalt bör förbruka per dag.

2. Matdagbok. Genom att skriva in exakt vad du äter i din matdagbok på webben eller i mobilen, kan du direkt se resultatet. Var det för stora portioner, för mycket fett eller socker i maten eller ovanor som bulle till kaffet och kvällsmacka?

3. Motionsdagbok Skriv upp dagens aktiviteter eller använd stegräknare och se hur många kalorier du förbränner vid olika aktiviteter.

4. Energi och näring. I vårt program får du inte bara koll på kalorierna, utan du kan också se hur mycket du får i dig av alla viktiga näringsämnen och den procentuella fördelningen mellan fett, protein och kolhydrater i det du har ätit.

5. Recept och balansmåltider. Stor receptsamling med alla typer av mat. Kalori- och näringsberäknade, som gör att du kan se och jämföra allt från hela måltider till enstaka livsmedel. Balansmåltiderna är genvägen till lätta rätter, med färdiga måltidsförslag.

6. Personlig rådgivning av vår kostexpert Katarina Holm-Johansson som ger personliga svar på dina frågor via mejl.

NYHET! Nu finns Vikt & motionsguiden även för din mobil, som ett komplement till den stora guiden på webben. Mobilversionen använder du framför allt för att fylla i mat- och motionsdagboken eller hitta recept. Snabbt och enkelt.

Teckna abonnemang

Genom att klicka på länken i rutan här nedanför. När du kommer till sidan för guiden, klicka på Bli medlem och fyll i formuläret, så får du dina inloggningsuppgifter och kan börja använda guiden direkt.

3 månader 285:-
6 månader 495:-

viktOchMotionsGuide

Fyll i formuläret nedan för att tipsa din vän om denna sida.


 

PROVA VIKT & MOTIONSGUIDEN PÅ WEBBEN!

 

ÄT RÄTT OCH LÄTT! Genom guiden lär du dig var kalorifällorna finns. En 100-grams chokladkaka innehåller t ex lika många kalorier som 11 äpplen.

Siljansnäsvägen 211 Grytnäs, 793 92 Leksand.
Tel: 0247-645 60 Fax: 0247-122 51 info@masesgarden.se