Viktskola
Gå ner i vikt en gång för alla

Masesgårdens Viktskola

Ger dig kunskap för att lyckas! Viktskolan handlar inte om någon speciell diet, utan om hur du kan bygga upp en ökad förbränning och minska det som hindrar och bromsar upp den.

Ju mera du vet om hur kroppen fungerar, desto större möjlighet att gå ner i vikt - utan att gå upp i vikt igen. Förutom kost och motion kommer vi att tala om basalomsättning, fettförbränning och lagring, blodsocker, insulin, stress (inre och yttre) och sömn.

Viktskolans filosofi är att du ska må bra även under resan, därför är det viktigt att se över vad du kan göra för att känna dig tillfreds och i balans, för att orka göra de livsförbättringar du behöver göra.

Janet Bröms har utvecklat och ansvarar för viktskolan på Masesgården. Hon har arbetat som kursledare och coach inom hälsa - kost, viktminskning, motion, stress och det egna ledarskapet - i trettio år parallellt med studier.

Du kan ta del av Viktskolan i föredrag och privat konsultation. En privat konsultation är 55 min lång och kostar 725:- Hör efter med receptionen om det är Viktskola när du planerar att komma till Masesgården.

  Fyll i formuläret nedan för att tipsa din vän om denna sida.


   

  Du behöver inte avstå från allt gott alltid,
  bara vara uppmärksam på hur ofta du
  säger ja när du borde säga nej.

   

  MASESGÅRDENS TRE M.

  Mat. Motion. Mentalt välbefinnande Det handlar om kropp och själ i balans. Om att äta rätt, röra på sig och leva sitt liv så att inte stress och oro tar överhand.
  Siljansnäsvägen 211 Grytnäs, 793 92 Leksand.
  Tel: 0247-645 60 Fax: 0247-122 51 info@masesgarden.se