Masesgården
Ett riktigt hälsohem vid Siljan sedan 1976

Bokning och betalning

Masesgårdens priser är så nära "all inclusive" som man kan komma. Du behöver inte betala något extra för dryck. Inte heller för motionspass och föredrag. Poolen och bastun kan du använda när du vill, likaså cykel, gångstavar, kanot, skidor och spark. Det enda du betalar utöver din vistelse är behandlingar, veckans kurs och poletter till bubbelpoolen.

Så här betalar du: Bokningsavgiften är 1.500:- och ska betalas inom tio dagar efter bokningen till Masesgårdens bankgiro 340-1916. Resterande summa kan du antingen betala hemifrån innan du kommer hit eller på plats under dina tre första dagar på Masesgården. Utrikes betalningar till Masesgården: IBAN: SE2580000818770047963012. Bicnr: SWEDSESS

Betala med kort hemifrån: Om du vill betala med kort för att kunna utnyttja den reseförsäkring som mestadels ingår, har vi ett system som gör att du kan göra det. Du kan ringa till oss, så tar vi ditt kortnummer per telefon och ordnar överföringen.

Du kan avboka via telefon. Om du avbokar tidigare än 14 dagar före ankomstdagen tar vi ut en administrationsavgift på 600 kr. Därefter och fram till 4 dagar före ankomst är avgiften 1.500 kr.

Fyll i formuläret nedan för att tipsa din vän om denna sida.


 

ETT RIKTIGT HÄLSOHEM VID SILJAN SEDAN 1976

Som hälsohem har vi en helhetssyn på hälsa. Det handlar om kropp och själ i balans. Om att äta rätt, röra på sig och leva sitt liv så att inte stress och oro tar överhand. På Masesgården kan du ta ett steg i rätt riktning.
 

Boka vistelse hos oss!