KURSER

Mitt i livet veckor

Mitt-i-Livet är ett återhämtningsprogram på terapeutisk grund, vilket betyder att det är deltagarens upplevelse av sin situation/hälsa som är utgångspunkten. Det kan vara utmattning, stress, förändringar hemma eller på jobbet, anhörigas behov, sjukdom eller obalanser som rubbat dina cirklar. Syftet är att du ska få insikter, energi och motivation för att komma vidare på egen hand.

Fem dygn gör stor skillnad

Programmet har funnits sedan 2005 och idén är fokus på återhämtning och helhetshälsa. Att hitta tillbaka till dig själv och tron på att det finns en framtid för dig också, trots allt du har gått igenom. Du är inte ensam. Gemenskapen i gruppen är viktig och tillsammans med andra i liknande situation hittar du ny energi och inspiration, väcker din intuition och kreativitet. Vi arbetar med hela människan och fem dygn blir en upplevelse, gästen reser hem med mer kraft och fokus på aktivt liv utifrån egna förutsättningar. Mitt-i-Livet-vecka ger distans och perspektiv. För många blir veckan en vändpunkt med minnen för livet.

Carolina Welin, är kursledare med lång erfarenhet av meditation, mental balans, hälsa och återhämtning. "Min drivkraft är att se livsgnistan tändas i en medmänniskas ögon" säger Carolina Welin om sitt arbete.

Vårt återhämtningsprogram

Kombinationen Mitt-i-Livet och Masesgården gör skillnad. Den mindre gruppen, de goda samtalen, enskilt och i grupp, personlig plan, meditation, avslappning, kroppsscanning och kreativ visualisering. Den rofyllda miljön, mat som stärker, stort utbud av motionspass, yoga, vattenträning och föreläsningar - allt efter din egen ork.

Vi har ca 10 Mitt-i-Livet veckor per år.
5 dygn, söndag eftermiddag - fredag lunch.
Grupp med 8-12 deltagare, indelning i mindre grupper i gruppen.
Eget rum med dusch och toalett.
Vissa fonder kan ge bidrag till vistelsen om du uppfyller deras krav.


Mitt-i-livet veckor 2018

v 15, 8 - 13 april
v 19, 6 - 11 maj
v 23, 3 - 8 juni
v 26, 24 - 29 juni
v 36, 2 - 9 sept
v 39, 23 - 28 sept
v 42, 14 - 19 okt

Carolina Welin, psykosyntesterapeut och mindfulnessinstruktör, har utvecklat Mitt-i-Livet-programmet och skriver böcker om hälsa. Hon har fått många utmärkelser för sitt arbete med att hjälpa människor tillbaka till energi i kropp och själ.

Pris: 13.900 kr för kursen, helpension, enkelrum med egen dusch och toalett. Vissa fonder kan ge bidrag till vistelse, förutsatt att du uppfyller kriterierna.

Info & anmälan: Masesgården eller Carolina Welin, 070-6511090. E-post: carolina.welin@mow.se

carolina

Fyll i formuläret nedan för att tipsa din vän om denna sida.


 

MITT I LIVET VECKAN HAR FUNNITS SEDAN 2005.

Programmet startades och leds av Carolina Welin. Många, många kvinnor har fått tillbaka livsgnistan och energin efter en veckas återhämtning i grupp med andra i samma situation.
Siljansnäsvägen 211 Grytnäs, 793 92 Leksand.
Tel: 0247-645 60 Fax: 0247-122 51 info@masesgarden.se